click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Cautare avansata
Cautare avansata
am gasit 0 parlamentari
Your search results

Ghid audiente

Senatorii nu mușcă, dimpotrivă vei vedea că sunt și ei oameni, cu doi ochi, două mâini, două picioare și mai ales două urechi de auzit. Implică-te și tu pentru a păstra justiția independentă.

1. Vezi cine e senatorul tău

Harta de mai sus îți arată senatorii din fiecare județ și adresa biroului parlamentar. E de preferat să-ți fixezi o întâlnire cu senatorii din județul unde ai votat și în care locuiești.

2. Mai ia cu tine prieteni

Deși nu este esențial, poate fi mai eficient dacă aveți o mică delegație locală, să zicem formată din două sau trei persoane.

3. Fixează întâlnirea

Programează telefonic o audiență sau deplasează-te personal la biroul parlamentar. Dacă ești amânat/ă, insistă până când ai o oră și dată certă pentru audiență. Cere o confirmare în scris.

4. Fă-ți tema

Nici senatorii nu sunt experți pe legile justiției. Așa că înainte de întâlnire pregătește două-trei argumente pe care vrei să le discuți.

5. La întâlnire

Fii ferm/ă, dar politicos sau politicoasă. Prezintă-ți argumentele pe scurt și spune de ce e important pentru tine să fie respinse Legile Justiției. Spune-i că votul tău viitor depinde de asta.

6. Fă-ți o poză cu senatorul

Vom împărtăși și cu alții acestă fotografie cu senatorul sau cu prietenii tăi în fața biroului parlamentar (doar dacă ești de acord). Asta va da curaj și altora să îți urmeze exemplul.

Compare Listings